697268468 (Alberg) / 722657939 (Restaurant Les Olles) elscausdemura@gmail.com

Cooperativa

Som cooperativa per convicció: igualtat, democràcia, equitat, justícia.

Qui

El Ferràn

La Isa

La paula

Què

Gestionem l’alberg Els Caus de Mura, a l’antic casal del poble, rehabilitat i reconvertit en un punt de trobada. En un poble molt i molt maco en un parc molt natural molt a prop de Barcelona. Hem respectat l’essència de l’edifici, un espai rústic i agradable amb l’església romànica de Mura a la façana oest, la riera al sud, la piscina a l’est i l’entrada al nord. La gran sala de l’antic teatre convertida en espai per tot, on els nens juguen i juguen, on els grans fan ioga, formacions i festes, i on tothom és convidat a sentir-se com a casa.

Estem fent, en el mateix edifici, un restaurant on servim cuina de muntanya, casolana i amb ingredients del nostre entorn i de temporada, i generosa, que ningú no marxi amb gana. Fugim de les sofisticacions sense perdre la imaginació i la presentació dels plats, que els ulls mengen abans que la boca. Els caldos, les amanides i la brasa són la base del què fem. I les postres, quina satisfacció tancar un bon àpat amb unes fantàstiques postres, això volem aquí!

A l’alberg volem que tot d’aquí marxeu somrient: bona teca, pau i bosc. Ja tenim mig camí fet!

Com

Volem que la nostra cooperativa contribueixi a transformar el món on vivim, sobrecarregat d’invidualisme i d’injustícia social. Som cooperativa per convicció: igualtat, democràcia, equitat, justícia. Treballem prioritàriament amb proveïdors del nostre poble i les nostres muntanyes, la nostra comarca, i així seguint, tot teixint economia local; i l’economia cooperativa la prioritzem també, som membres de la Xarxa d’Economia Solidària, entre d’altres. Treballem de continu per millorar la sostenibilitat de la nostra activitat, amb la caldera de biomassa, amb el consum de productes ecològics, sent socis de Som Energia, amb la reutilització de residus; la nostra fita és positivitzar l’impacte ambiental de la nostra activitat. Oferim salut amb la cuina, amb el silenci, amb l’alegria.

Share This